Invitasjon til 2.lag i St.Olavsloppet

logo

Bli med på Markabygdas 2.lag i St.Olavsloppet!

 

Markabygda IL stiller som kjent i St.Olavsloppet hvert år, med et lag som gjør det imponerende godt på resultatlista. Dette er et lag som trener mot best mulig prestasjon. De som deltar der har det artig, men det gir ikke rom for «allmenn» deltakelse.
Nå ønsker vi å sjekke ut om det er interesse for å delta med et 2.lag. Et lag som har lav terskel for deltakelse – et lag som bygger folkehelse!! Et lag som gir plass til at hele familien får mulighet til å delta, ikke bare den/de beste. Man kan tenke seg at gamle veteraner har lyst til å jogge gjennom etapper de hadde for mange år siden. Ferske løpere får se hva St.Olavsloppet dreier seg om. De som føler de får for lite kilometer på 1.laget kan spe på med løping på 2.laget. Helt generelt, de som har lyst får delta.

 

Alle kan være med uansett alder eller løpsstyrke! Etappene strekker seg fra 4 til 11 kilometer, lengder varierte slik at de kan passe alle. Etapper kan også deles opp.

 

Det blir ikke kjedelig å bli med på et 2.lag. Dette blir laget hvor folk flest vil trives. Laget som kan oppleve mest folkemylder. Her er det tid for å nyte turen og naturen underveis. Det viktigste målet er å gjennomføre, samt å skape samhold ved å ha det sosialt og gøy. Ikke minst det at de yngste får prøve seg, noe som vil forenkle rekruttering.

 

Men et 2.lag krever mange løpere. Det kreves opp mot 30-40 løpere (færre om noen tar flere etapper). En eventuell påmelding av et 2.lag kommer an på hvor mange som melder interesse.

 

VELKOMMEN skal du/dere være til å melde din/deres interesse til: Rita-Mari Keiserås,
e-post [email protected] , mobil 99594906

 

I år gjennomføres St.Olavsloppet 29. juni – 2. juli med start i Østersund

 

Les om St.Olavsloppet her: https://www.st-olavsloppet.com/