Medlemsaksjon og kronerulling

Fram til 7.April kjører Idrettslaget en aksjon for å verve flere medlemmer og oppdatere medlemslistene med riktig info på medlemmene. Vi har en del mangler på e-post adresser for eksisterende medlemmer og har en del aktive i laget som ikke står som medlemmer, spesielt barn og unge.

Vi sender derfor kontigentinnkreverne våre ut på besøk til alle heimer i bygda med tilbud om å bli meldem. De som ønsker å bli eller er usikker på om de er medlem og ikke bor i Markabygda kan bruke “BLI MEDLEM” skjemaet på hjemmesiden. Er dere mange, feks familie, kan info sendes på epost til: [email protected]. Vi trenger Navn, fødselsdato, e-post og adresse. Betaling av kontigenten skjer ved utsendelse av faktura i løpet av April 2019.

Vi håper at mange ønsker å stå som medlem i idrettslaget og støtte vårt arbeid. Kan samtidig opplyse om at står du ikke som medlem er du heller ikke forsikret om noe skulle skje under aktivitet i lagets regi.

Samtidig med denne medlemsrunden kjører vi igang en kronerulling for kjøp av ny snøscooter til Grønningshytta. Vår 20år gamle scooter har gjort sitt og vi må investere i ny. Vi er kommet ett godt stykke på vei med finansene allerede men mangler ennå en del. Derfor henvender vi oss ut til bygda i håp om å komme helt i mål. Ønsker du å støtte dette kan du gi din gave på kontonr. 4212 48 27943 eller VIPPS: 559623