Lag 2 i St.olavsloppet

Markabygda IL stilte i fjor for første gang i historien med et lag 2 i St.Olavsloppet. Dette med stor suksess! Hele 39 personer deltok på stafettlaget. I tillegg hadde vi med flere som hjalp til langs løypa. Virket som hele bygda engasjerte seg i dette «prosjektet» fra støttelag til heiagjeng – stilte opp både for lag 1 og lag 2.
Vi har tro på at vi også i år kan klare å delta med to lag i «loppet». Men før vi melder på må vi være sikre på at interessen er stor nok.
Lag 1 er og skal fortsatt være det laget som trener mot best mulig prestasjon, og de gjør det hvert år imponerende godt på resultatlista.
Lag 2 er laget som har lav terskel for deltakelse – et lag som bygger folkehelse!! Et lag som gir plass til at hele familien får mulighet til å delta, ikke bare den/de beste. Man kan tenke seg at gamle veteraner har lyst til å jogge gjennom etapper de hadde for mange år siden. Ferske løpere får se hva St.Olavsloppet dreier seg om. De som føler de får for lite kilometer på lag 1 kan spe på med løping på lag 2. Kort sagt, her er det plass til alle som har lyst til å delta.
Alle kan være med uansett alder eller løpsstyrke! Etappene strekker seg fra 4 til 11 kilometer, varierte lengder slik at de kan passe alle. Etapper kan også deles opp.
Det blir ikke kjedelig å være med på lag 2. Dette er laget hvor folk flest vil trives. Laget som kan oppleve mest folkemylder. Her er det tid for å nyte turen og naturen underveis. Det viktigste målet er å gjennomføre, samt å skape samhold ved å ha det sosialt og gøy. Ikke minst det at de yngste får prøve seg, noe som vil forenkle rekruttering.
Det kreves også i år opp mot 30-40 løpere (færre om noen tar flere etapper). En eventuell påmelding av et lag 2 kommer an på hvor mange som vil være med.
VELKOMMEN skal du/dere være – både «gamle» og «nye» løpere – til å melde din/deres interesse til: Rita-Mari Keiserås via FB-gruppen «MIL’s lag 2 i “loppet”, eller e-post [email protected] , eller mobil 99594906
I år gjennomføres St.Olavsloppet 28. juni – 1. juli med start i Østersund.
Les om St.Olavsloppet her: https://www.st-olavsloppet.com/