Prosjekt styrkerom – oppstart!

I kjelleren på Montesorriskolens nybygg har vi fått tilbud om å disponere ca 80m2 til aktivitet og idrettslaget har planer om å lage et styrkerom/treningssenter for bygdens innbyggere.

Rommet er foreløpig ikke ferdigstilt, så det må gjøres en del innvendig jobb før det kan brukes som oppholdsrom. Budsjettet er som vanlig begrenset og arbeidet vil bli på dugnad fremover.

Vi startet i dag med å avrette gulvet og var særdeles heldige med at Arne Edwin Holm tok jobben på dugnad! Resultat ble upåklagelig og legger et godt grunnlag for videre jobb med rommet.

Videre skal vi legge epoxybelegg, skru veggplater, male tak/vegg og få laget et lite sanitærrom.                Epoxy har vi allerede fått sponset av Ole Martin Nyborg i Silikal og maling har vi fått fra Kristin Skjerve hos Byggmakker. Idrettslaget takker så mye!

Dette betyr at det fremover tengs en del dugnadstimer for å ferdigstille rommet. Vi håper mange har lyst til å bidra til å skape et tilbud mange kan ha nytte av i bygda. Er du interessert i å bidra er det bare å ta kontakt med undertegnede eller så vil det legges ut litt info på hjemmeside/facebook om når det trengs noen ekstra hender.